Trhací stroj TIRA test 2850S s optickým systémem Aramis

Zařízení TIRA test 2850S, ve spojení s optickým systémem snímání deformací ARAMIS, představuje špičkový univerzální zkušební stroj určený pro testování mechanických vlastností různých materiálů, včetně materiálů na bázi dřeva, s maximálním zatížením až 50 kN. Díky optickému systému ARAMIS nabízí TIRA test 2850S komplexní analýzu deformačních zón a jejich šíření v testovaném materiálu, umožňující detailní sledování konstrukčních spojů a jejich vývoje pod zatížením až do bodu porušení. Výsledná data lze využít pro přesné modelování nových systémů, což zaručuje, že modely věrně odrážejí skutečné chování materiálů a konstrukcí.

Zařízení TIRA test 2850S s optickým systémem ARAMIS nabízí široké spektrum využití: ve výzkumu a vývoji materiálů pro testování a optimalizaci jejich vlastností; ve stavebním inženýrství pro hodnocení konstrukčních spojů a optimalizaci konstrukčních prvků; v automobilovém a leteckém průmyslu pro testování odolnosti a vývoj nových materiálů; v akademickém a vědeckém výzkumu pro podporu vzdělávacích programů a projektů; a v kontrole kvality pro zajištění vysoké kvality výrobků a analýzslabých míst. TIRA test 2850S s ARAMIS je nezbytným nástrojem pro dosažení nejvyšší úrovně přesnosti a spolehlivosti při testování a vývoji materiálů a konstrukcí.

   

Umístění: Laboratoř pro komplexní testování kompozitních materiálů na bázi dřeva DP314a, Laboratoř nauky o dřevě DP221.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.